29 Nisan 2014 Salı

DEMİR İLE YAPILACAKLAR



Demir ile yapıla bilecekler işte fotarafta

MİNECRAFT GÜZEL BASİT BİR EV


Evet arkadaşlar bu gün  basit ev yapımını gösterdim bu evi odun taş gibi şekillerle süsleye bilir cam da koya bilirsiniz

Herobrine Gizemi




Minecraft'da Herobrine yaşıyormu bilinmiyor? Kimi insan onu virüs yerine koyuyor ve ondan korkuyor. Herobrine'nı en kolay yöntemle bulabilmek için;  1 tane cehennem taşı, 2 tane altın bloğu, 1 tane de herobrine yüzlü cehennem taşı gereklidir. İşte bir fotoğrafı;




MİNECRAFT TUHLA YAPIMI


Çohu insan tuhla nasıl ve neyle yapıldıhını bilmez ben'de buna dailim bu yüzden bu vidio'yu  koydum umarım keyifle izler siniz.



MİNECRAFT TASARUF

Minecraft'ta canınız ve açlıhınız çok azsa yapacahınız şey hiç birşey koyduhunuz yatak yanında canınızın bitmesini bekleyin öldühünüzde yatak yanında canlanacaktır böylece tasaruf yapıp yemek toplamaya çalışmanız gerekmez.

28 Nisan 2014 Pazartesi

Hunger Games


Hunger Games çoğul oynan oyunlardandır. Genellikle zorlu rakipler vardır. Ben Hunger Games'i çok severdim. Fakat bir türlü server bulamazdım ve bende birgün Youtube'dan bu video'yu buldum ve bölümlerini sanki kendim oynuyor gibi hissettim. bölümleri izleye izleye Hunger Games hakkında bilgilendim. Bu yüzden Hunger Games serverleri araştırdım. Bir tanesine bayıldım. O map'da Hungar Games oynadım. Gerçekten de video'daki gibi kolay değilmiş. :D :D :D

Yeni Başlayanlar İçin İlk Yapılması Gereken Şeyler


İlk önce 10 tane odun kesmeliyiz ve kendimize geçinebilmek için küçük bir kulübe yapmalıyız. 3 tane koyun yünü bulmalıyız. Koyun yünüyle yatak yapıp uyuyabilmek için. Bol hayvan kesip etlerini yemeliyiz. Çiğ çiğ yediğimiz için fazla yemek kutusu dolmaz. Bunun için 8 tane taş toplayıp, ocak yapmalıyız. Böylece yemeklerimizi pişirip, bundan yararlanırız. Bir odun kesip onu ağaç tahtasına dönüştürüp çalışma masası ve sonrada ondan yararlanarak, tahta kazma yaparak istediğimiz çoğu şeyi yapabiliriz.

Atı Sürmek


Atın üstüne çıkabilmek için; kendinizi sevdirmeniz gerekir. Bunun için; atın üstüne sağ tıkla çıkın. Eğer sizi geri atmassa sevmiştir, eğer atarsa sevmemiştir. Sevmediyse bunu tekrarlamanız gerekir. Kendinizi sevdirdikten sonra eşya takabilirsiniz. Bunlar; Eyer ve Zırh takabiliriz. Bunu yapmak için fotoğrafa bakınız.




Büyü Masası


 Büyü masası leveliniz yoksa kılıcınıza ve elbisenize güç basmaz. Bu yüzden hayvan, canavar, kömür ve  demiri ocakta yakıp puan alabilirsiniz. Bu puanlarla level atlıyıp, silahınıza ve elbisenize güç basabilirsiniz.

MİNECRAFT PORTAL YAPIMI


Evet arkadaşlar, Minecraft'da obsidyen ile portal yapıyoruz.

Minecraft Bilgi


Evet arkadaşlar, bugün sizlere minecraft eşye yapımı hakkında bir fotoğraf paylaşmak istedim. Bu fotoğraftan yararlanarak kendi eşyalarınızı yapabilirsiniz.